Jutros je došao čovek iz agencije za seljenje. Majstorski, bez ijednog suvišnog pokreta, praktično plešući, zapakovao je gotovo sve što posedujemo u 17 kutija. Ostao je jedan kofer klasičan putnički, jedan paket od 191cm krajnje neobičnog oblika i jedan malo manji, sličan od 176cm. Ovaj klasični je tu da opsluži ova dva neklasična dok se ponovo ne sretnu sa svojih 17 kutija.

Ova dva neobična poneće u sebi ljubav i nadu, doživljene sreće i radosti, prevaziđene tuge i brige, sećanja na mnoge ljude i predele. Onaj klasični što ide sa njima, poneće manje romantične gaće i čarape, po koju čistu košulju i pantalone.

Ova dva neobična, napiće se sutra sa nekim dragim ljudima češkim pivom, a u petak prošetati poslednji put pred odlazak ulicama Brna do autobuske stanice, nešto kasnije sesti u avion i nastaviti svoju šetnju prvi put zajedno ulicama Frankfurta. Držaće se za ruke i slušati Lude Krawe, euforično gledati novi grad kujući neke svoje lude planove.

A onda će ovaj manji neobični paket krenuti da vam šalje razglednice iz Nemačke. U početku uglavnom iz Frankfurta na Majni, a kasnije… E za kasnije ćemo videti, to sve zavisi kakve lude planove će iskovati ovi paketi u svojim šetnjama ;).

Comments:

  • 30/10/2008

    Срећан пут, и видимо се у Франкфурту (добро, вероватно пре тога у Београду 🙂

    (И надам се да ово значи да је све везано за визе решено 😉

    reply...
  • 30/10/2008

    Hvala Danilo 🙂

    Ja se nesto ipak nadam da cete nam svratiti za NG, tj. da cemo se prvo gledati u Frankfurtu a onda u Beogradu 😉

    p.s. Sve s vizom je proslo bez ikakvih problema. Toliko glatko da nije bilo vredno spominjanja, vidis koliko je ova ceska mucenica dobila postova. Ne vredi biti ni dobar, ne znam ove Nemce ni da pohvalim :))))

    reply...
  • 31/10/2008

    Sretno! Bas ti zavidim!

    reply...
  • 31/10/2008

    Srecan vam put! Nadam se da ce vam u Frankfurtu biti sjajno. Cekam prve impresije… 🙂

    reply...
  • 31/10/2008

    E pa drugarići, neka vam je sa srećom i put i boravak u novoj zemlji. Ovog puta, da ne bude razloga za hejtovanje 🙂

    reply...
  • elektrokuhinja

    31/10/2008

    Jao super! Nemacka! Aj sa srecom. I nemoj da zaboravis na blog! Pisanje je obavezno!

    reply...
  • 02/11/2008

    Hvala svima 🙂

    reply...
  • 02/11/2008

    Ovo je za mene iznenađenje! Ipak, to samo znači da ćemo imati odlične izveštaje i iz Frankfurta! Želim vam srećan put i da vam tamo bude još lepše!

    reply...
  • 04/11/2008

    Sretno u Njemačkoj, iako meni ni Češka nije izgledala loše iz tvojih postova, a i na prvenstvu Evrope su bili solidni :).

    reply...
  • vlada

    04/11/2008

    Da sve protekne kako treba i da vam sve bude kako pozelite pa da se uskoro vidimo na nemackom pivu i da nas sluze nemacki konobari sa patikama a ne oni stvorovi sto nose trolovske frizure i provetravaju carape u sandalama,sve najbolje i vidimo se uskoro,vas saborac iz ceske 🙂

    reply...

post a comment