Od kada sam se vratila u Srbiju nikako ne nalazim ni volju, niti inspiraciju da napišem neki post. Suviše me deprimira činjenica da zbog sređivanje papira moram prisilno da boravim u Srbiji iako bih radije bila u Českoj sa Miljanom. I ceo taj period mi se suviše otegao da bih bila u stanju da zaista uživam u bilo čemu. Ali eto, sinoćni koncert u SKC-u je zaslužan za naglo poboljšanje mog raspoloženja.

Lude Krawe

Sinoć sam prvi put uživo slušala Lude Krawe. Jeste da su bili samo predgrupa pa je uživanje zaista kratko trajalo, ali tih 30-40 minuta koliko su svirali bili su dovoljni da se ja danas osećam mnooogo bolje. Verovatno je uticaja imala celokupna atmosfera. Malko sam ja i ostarila. Danas u meni, prizori razjarenih tinejdžera u šutki izmamljuje osmeh i misao eh, kad pre prođoše moje teen godine. I tako, sinoć opi i mene najezda tog tinejdzerskog duha i prvi put od kada sam se vratila iz Češke pomislih da je ipak ostalo nešto u Srbiji jako lepo i svetlo i vredno pomena.

Lude Krawe

Mene muzika Ludih Krawa zapravo podseća na neke duge šetnje po Brnu. I dok slušam pesme prisećam se svih onih mesta na kojima sam ih u toku tih šetnji slušala.

Lude Krawe

Hvala Ludim Krawama na ludom provodu i što tako, sasvim slučajno spojiše Brno i Beograd.
Nadam se da ću posle svirke Bambixa u ponedeljak imati utisak da je vredelo sedeti u Beogradu ova dva meseca zbog ove dve svirke. Uostalom ko bi se nadao da ću za ovo kratko vreme uživo odslušati toliko pesama sa Top Rated liste mog iPod-a.

Lude Krawe

Comments:

post a comment