Naslov je tu samo da privuče naivne 🙂

Ovo je zapravo ljubavna fotopriča. Negde krajem 2004. desila mi se ljubav na prvi čet. Pre toga sam iskusila ljubav na prvi san i ljubav na prvi poljubac, i kao iskusna prvoljubavka mogu vam reći da je ljubav na prvi čet nešto najbolje što čovek može da iskusi.
Elem, kako sam i onako provodila radne dane i neradne noći na internetu, četujući sa izabranikom srca svog pokušah da ga izguglam.
Kad imam šta i da vidim, izabranik srca mog voli da fotografiše i ima fotoblog. Tu ja u takvu ljubavnu vatru zapadoh da mi više spasa bilo nije, te rekoh sudbonosno da i ozvaničih našu vezu.
U to neko vreme, osvanu i njegov prvi ljubavni post posvećen meni. Verovatno prva slika mene na internetu sa ni manje više nego naslovom “Fairy”. Eh, tu ushićenju mome kraja nije bilo. Tu sam već donela odluku i da ga pred oltar vodim, ali sam ipak njemu taktički prepustila tu odluku 😉 Jeste, istinu je zborio onomad Duško Dugouško kada je rekao da su sve žene pomalo veštice.
Malo posle toga je i prestao da fotobloguje, jer sam ja krenula da mu oduzimam sve slobodno i neslobodno vreme.
itd, itd… dalje priča ide u nekom totalno milionitom pravcu…

Nego, zašto vam ja sve ovo pišem? Zato što je moj dragi ponovo počeo da fotobloguje na svojoj staroj adresi: urbanloop.com 🙂

A onda je žaba videla da se konj potkiva, pa htela i ona te kao rezultat toga eto i mog fotobloga na poddomenu http://photo.marica.org/

Uživajte 🙂

Comments:

  • Neca

    04/10/2010

    Uzivamo 🙂

    reply...
  • 21/10/2010

    Nama podstanarima su ljubavne priče bljutave pa ih nikad ne pišemo. Štaviše, nikad ih ni ne čitamo :). Hehehehe.

    reply...

post a comment