O blogu

Razglednice.. ili ti postcards… je blog nastao iz moje želje da pišem o mojim putešestvijima.

Putovanjima po svetu onako turistički, i zemljama u kojima sam živela ili trenutno živim.
Ukoliko imate nešto da dodate na zadatu temu možete to učiniti u vidu komentara ispod svakog posta. Ja u slobodnu reč, demokratiju i ostale budalaštine ne verujem te će vaši komentari koji mi se ne svide biti izbrisani.

Sav tekst i slike su mojih ruku delo ako nije drugačije naznačeno. Ukoliko želite da koristite tekst ili slike (u veličini i formatu u kojem su na sajtu ili bilo kom drugom), možete mi poslati zahtev koristeći kontakt na ovoj strani.

Hvala na čitanju,

Marica

Comments:

 • 01/11/2013

  Nadahnut i lep opis. 🙂

  reply...
 • andjelka

  10/01/2014

  volim da citam tvoje dogodovstine a i da gledam prelepe fotografije

  reply...
 • 27/02/2014

  Upravo sam otkrila ovaj blog i oduševih se. Kakav prozor u svet! Samo da kažem – bravo, a sad odoh da gvirim u ostale postove. 🙂

  reply...
 • Ljiljana Jojkić

  05/12/2014

  Zelela bih da mi svaki tvoj naredni teks stigne na mail-hvala ili imaš li objave na FB? Ne vidim povezanost bloga sa FB a bilo bi mi drago!

  reply...
 • Sladjava

  19/11/2015

  Trenutno sam u Singaporu.Neki tvoji prijatelji su me uputili na tebe.Ako si jos u Singaporu ,volela bih da te vidim.

  reply...
 • Josip

  18/09/2016

  Bok Marice!

  Tražeći nešto o jednom radu sa zida zgrade u Berlinu, sam doša do tvog članka i ovog bloga. Odlično pišeš. Rad o kojem sam neuspješno pokušao nešto izguglati prikazuje 3 iste cure gdje se drže za ruku i plešu. Slikao sam ga prije dvije godine kad sam bio u Berlinu ali višem ni ne znam gdje točno. Možda Kreuzberg? Napravljen je kao kolaž. Šteta šta ti ovdje ne mogu priljepiti fotografiju, odmah bi znala o kojem radu i autoru se radi. Uglavnom volio bih više znati tko je autor i priču pa ako možeš pomoći, hvala!
  I svakako ću nastavit čitatati tvoje članke :D.

  Pozdrav!

  reply...
 • 17/01/2021

  Dala si mi tek ideju koliko još stvari ima da se vidi u Južnoj Americi kad budem otišao drugi put. Posebno Čile i Argentina.

  reply...

post a comment